Read e-book online Deittimörkö (Finnish Edition) PDF

By Rauno Vääräniemi

Deittimörkö on kirja parisuhteen päättymisestä, uuden parisuhteen rakentamisesta ja kaikista niistä ongelmista mitä deittaileminen voi tuoda eteen. Kirja on täysin fiktiivinen. Se on kirjoitettu kärjistäen, tökkiä ja avokämmenellä lukijaa läiskien.

Kirjan päähenkilö Nasse Peluri saa todeta karvaasti, että sohvalla makaava ja mitään tekemätön mies laitetaan kahden vuoden katselun jälkeen kierrätykseen. Yöt leirintäalueella laittavat miehen suunnittelemaan tulevaisuutta ja sit downä mitä hän sillä haluaisi tehdä.

Mummolta tulee perintönä asunto ja vähän rahaa ja niiden turvin Nasse alkaa rakentaa uutta parempaa tulevaisuuttaan. Ystävänsä Santun kanssa hän perustaa firman nimeltä Yhdet Vielä Oy. Kaverukset päättävät alkaa auttamaan naisia deittailuongelmien parissa ja tekemään muita sekalaisia hommia. Naisten auttaminen kaatuu Nassen niskoille Santun tyttöystävän Mian vuoksi. Santtu keskittyy sekalaisiin töihin.

Kirjassa seurataan muutaman naisen kamppailua kumppanin etsinnässä Nassen avustuksella. Nasse antaa neuvoja tuskailee monta kertaa haasteellisen työnsä äärellä. Kaikki kun ei suju aina kovin helposti ja eteen tulee monenlaista autettavaa.

Nasse ei ala syömään kuormasta, vaan pitää pintansa ja keskittyy työssään useless auttamaan naisia. Ajan kuluessa Nasse alkaa itsekin päästä kiinni siihen kovin kuuluisaan omaan elämään ja elämä alkaa näyttää valoisammalta.

Show description

Read or Download Deittimörkö (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Read e-book online Aikeita ja tunteita: Romaani rakkaudesta (Finnish Edition) PDF

Elokuvadokumentaristi Annika lähettää työmatkalta kortin miehelleen Arille, joka työttömänä koti-isänä uurastaa hoitaessaan taloa Karjaalla ja pitäessään huolta kolmesta tyttärestä, Onervasta, Kanervasta ja Minervasta. Korttiin kirjoitetut sanat, ”Minä en tunne sinua”, käynnistävät hengenvaarallisiin ajatuksiin ja tekoihin johtavan mielen myrskyn Arissa.

Get Vaeltajat: kokemuksia kuolemattomuudesta (Finnish Edition) PDF

Kirsti Koskela; Vaeltajat - kokemuksia kuolemattomuudesta. Kirja sisältää kirjoittajan erikoislaatuisia ja omakohtaisia kokemuksia. Päiväkirjamerkintöihin perustuvat selittämättömät tapahtumat ja ilmiöt yllättävät konkreettisuudellaan. Tekstistä välittyy positiivisuuden energia ja kirja antaa myös ymmärrystä ihmissielun eri vaiheista.

Additional info for Deittimörkö (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Deittimörkö (Finnish Edition) by Rauno Vääräniemi


by Edward
4.5

Rated 4.61 of 5 – based on 49 votes