Download e-book for iPad: Kimaltavat Aivot (Finnish Edition) by Jyrki Suomala

By Jyrki Suomala

Mitä ovat Martti Ahtisaari neuronit? Miksi Mikael Granlund teki ilmaveivin Venäjää vastaan? Kimaltavat Aivot käsittelee tällaisia kysymyksiä kiehtovasti ja yllättävästi. Se kyseenalaistaa perinteiset käsitykset käyttäytymisemme perusteista.
Ihmisen pään sisällä hyrrää lähes a hundred miljardia hermosolua. Näistä muodostuu Universumin monimutkaisin laite, joka vaikuttaa tekemisiimme hämmentävästi. Joka viikko julkaistaan kymmeniä tutkimuksia aivojen rakenteesta ja toiminnasta. Tästä huolimatta on vaikea löytää teosta, joka kuvaisi aivojen toimintaa kokonaisvaltaisesti ja havainnollisesti. Kimaltavat Aivot on tällainen teos. Se on tosi kertomus aivojen kyvystä luoda ja muokata kuvaa itsestä, toisista ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta.
Kimaltavat Aivot auttaa ymmärtämään aivojen toimintaa arkipäivän yksinkertaisista ruokavalinnoista aina moniulotteisiin sosiaalisiin ristiriitatilanteisiin. Se soveltuu kenelle tahansa ihmisen käyttäytymisestä ja aivoista kiinnostuneelle. Kirja on esimerkki siitä, miten monimutkaisesta asiasta voi kirjoittaa havainnollisesti ja ymmärrettävästi.

Show description

Read or Download Kimaltavat Aivot (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Get Aikeita ja tunteita: Romaani rakkaudesta (Finnish Edition) PDF

Elokuvadokumentaristi Annika lähettää työmatkalta kortin miehelleen Arille, joka työttömänä koti-isänä uurastaa hoitaessaan taloa Karjaalla ja pitäessään huolta kolmesta tyttärestä, Onervasta, Kanervasta ja Minervasta. Korttiin kirjoitetut sanat, ”Minä en tunne sinua”, käynnistävät hengenvaarallisiin ajatuksiin ja tekoihin johtavan mielen myrskyn Arissa.

Download e-book for kindle: Vaeltajat: kokemuksia kuolemattomuudesta (Finnish Edition) by Kirsti Koskela

Kirsti Koskela; Vaeltajat - kokemuksia kuolemattomuudesta. Kirja sisältää kirjoittajan erikoislaatuisia ja omakohtaisia kokemuksia. Päiväkirjamerkintöihin perustuvat selittämättömät tapahtumat ja ilmiöt yllättävät konkreettisuudellaan. Tekstistä välittyy positiivisuuden energia ja kirja antaa myös ymmärrystä ihmissielun eri vaiheista.

Extra resources for Kimaltavat Aivot (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Kimaltavat Aivot (Finnish Edition) by Jyrki Suomala


by Michael
4.4

Rated 4.06 of 5 – based on 48 votes